De aller fleste nordmenn har i dag tilgang til ett eller flere kredittkort. Ikke så rart med tanke på at vi er i verdenstoppen både når det gjelder reiser og netthandel, to områder hvor kredittkortet virkelig kommer til sin rett.

  • Alltid forsikret på reise: Når minimum 50 prosent av reiseutgiftene dine (transport og hotell) er betalt med kredittkort, får du automatisk en reise- og avbestillingsforsikring som dekker uhell, sykdom og tyveri.
  • Tryggere netthandel: Om det er noe feil med varen du har bestilt, eller du blir svindlet, er det bedre at det er kredittkortet ditt som blir tappet enn bankkortet. Da trekkes nemlig ikke pengene direkte fra bankkontoen din, men fra banken. Dessuten har du gode reklamasjonsrettigheter.
  • Forsikring mot ID-tyveri: Hos oss er du i tillegg automatisk forsikret mot ID-tyveri ved bruk av kredittkort, dersom noe skulle skje. 

Søk om kredittkort her

Tall fra Gjeldsregisteret viser at de som er registrert med kredittkort i Norge, i snitt har 1,8 kort hver. Selv om fordelene med kredittkort er mange, er det ikke sånn at fordelene blir flere jo flere kort du har. 

Her er 5 grunner til å ha ditt kredittkort fra oss:

  1. Hold styr på gjelden din. Bruker du ulike kredittkort blir det vanskeligere å ha kontroll over hvor mye penger du til enhver tid skylder, og når de ulike regningene forfaller. Husk også at hele kredittrammen står oppført som gjeld i Gjeldsregisteret, ikke bare det du har brukt på kredittkortet. Dette kan påvirke lånemulighetene dine. Snakk med oss i banken om du trenger hjelp til en opprydning 

  2. Enklere bankhverdag. Med kredittkort hos oss har du alt på én plass. Samme PIN-kode, samme nett- og mobilbank. Kredittkortet ditt blir en del av den samlede oversikten over inntekter, utgifter, boliglån og gjeld. Har du penger til overs er det dessuten superenkelt å betale inn ekstra.

  3. De beste rådene. Ved å samle alle økonomiske tjenester og produkter hos oss kan du hele tiden forholde deg til én rådgiver som kjenner deg og den økonomiske situasjonen din godt. Da er det også enklere å tilpasse tilbudet om du plutselig trenger et nytt lån eller opplever vanskeligheter som sykdom eller arbeidsledighet.

  4. Gode vilkår. Hos oss får du inntil 45 dagers rentefri kreditt, samme PIN-kode som på bankkortet ditt og kontaktløs betaling. Reise- og avbestillingsforsikring og identitetstyveriforsikring er alltid inkludert. Du kan også utvide med tilleggstjenester som betalingsforsikring og egenandelsforsikring for leiebil.

  5. … og ekstra fordeler. Gjennom Eika Fordel får du bonuser, fordeler og forsikringer når du betaler med Gold kredittkort. Bonusen kan du bruke til akkurat det du vil, og du sparer litt hver gang du bruker kortet. Det eneste du behøver å gjøre er å oppgradere kredittkortet ditt i mobil- eller nettbanken. Les mer om Eika Fordel her

 

Priseksempel Gold kredittkort: Effektiv rente 25,11 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.563,68 kr. Totalt 16.563,68 kr