Ønsker du ikke å ha et Vippsnummer, er det bare å si fra til Vipps kundesenter. Det koster uansett ikke noe før du tar nummeret i bruk. Vippsnummer vil for de fleste være rimeligere for bedriften enn VippsGO. Hvis bedriften ønsker det, er det mulig å starte med Vippsnummer med en gang. Ta kontakt med Vipps for å få Vippsnummer allerede nå.

 

Husk å hente ut ordredata før 14. desember

Det er viktig at bedrifter med VippsGO henter ut alle sine ordredata innen 14. desember for ikke å miste data. Dette må til for å beholde oversikten bedriften trenger. Alle transaksjonsdata vil ligge tilgjengelig i VippsPortalen på akkurat samme måte som i dag. 

Klippekort?

For dere som selger klippekort er det smart å skru av denne muligheten så raskt som mulig. Kundene dine vil ikke kunne benytte kjøpte klipp etter 1. desember, og vil dermed miste ubrukte klipp.

 

Fremdeles en rik varehylle for å dekke de fleste behov

I tillegg til å anbefale Vippsnummer og mulighet for å legge til kategorier, kan det for mange være interessant å ta en kikk på betaling med Vipps på nett, kanskje med gjentagende betalinger, eller Vipps rett i kassasystemet. Les mer om det her

 

Sjekk for øvrig andre alternativer til VippsGo