I perioden 12.08.2022 – 31.12.2022 blir det ekstra rimelig å spise seg mett på god mat i utlandet. Skal du på ferie, jobbreise eller en langweekend utenfor Norges grenser får du nemlig 3 % rabatt på spisesteder når du betaler med ditt Eika Kredittkort i utlandet. Det forutsetter at du er påmeldt i rabattprogrammet vårt.

Har du ennå ikke gjort det, må du melde deg på først, før du kan opptjene rabatter.

Slik får du rabatten

1. Meldt deg inn i rabattprogrammet.
 
2. Ta med deg ditt Eika Kredittkort til utlandet og betal med kortet hver gang du spiser på restaurant, bestiller fast food eller tar en matbit med venner på spisesteder registrert med følgende bransjekoder:

• 5812 - Restauranter
• 5814 - Fast food

Husk at du må bruke ditt Eika Kredittkort. Betaling med Eika Ansatt eller Eika Bedrift gir ikke rabatt. Det samme gjelder dersom du har glemt å melde deg på rabattprogrammet.


Det viktige med den lille skriften 
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr. 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.


Når utbetales rabatten? 
Rabatten utbetales automatisk til ditt Eika Kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du vite hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.


Ennå ikke fått kredittkort fra oss?
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.