Arendalsteamet
Caroline og Kent

Din egen personlige og lokale rådgiver i Arendal.

Snakk med Caroline, Kent eller August på kontoret i Arendal. Hos oss møter du åpne dører og ekte mennesker med stort personlig engasjement. Med Caroline, Kent eller August som din personlige rådgiver vil du alltid kunne få hjelp - på mail, direkte på telefon eller ved å avtale et møte på vårt kontor i sentrum av Arendal.

Bli kjent med oss, så forstår du hva vi mener når vi sier - Gode råd gir bedre råd!

Trenger du flere gode grunner?

  • Et rådgivningskontor hvor du kan booke møter med din personlige rådgiver
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • Lokal bank med lokalt engasjement og kjennskap
  • Konkurransedyktige betingelser
  • For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg gjennom hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg med å realisere dine planer, drømmer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og tilbyr personlig økonomisk rådgiving. 

 

Vi skal være en bank du kan stole på - i dag og i fremtiden!

 

Arendal

5 år med gode relasjoner i Arendal

1. juni 2023 feiret vi 5 år i Arendal. Oddvar har vært med hele veien, noe vi er takknemlige for. Vi dro derfor hjem til han med en blomst og gave. 

«Jeg er storfornøyd med å være kunde i Skagerrak Sparebank. Her blir man tatt imot med ett smil. Banken er tilgjengelig, gir god oppfølging og gode råd. Jeg anbefaler banken på det varmeste» - Oddvar Gundersen.

Skagerrak Sparebank Arendal kart

Her finner du oss i Arendal

Skagerrak Sparebank holder til i Arendal Sentrum. Det er veldig lett å finne oss. Vi er samlokalisert med Aktiv Eiendomsmegling i Vestregate 2.
Arendalsteamet

Stolte sponsorer til Strømmen Glimt i Arendal

Skagerrak Sparebank har lokal tilhørighet i Arendal. Vi ansatte bor, jobber og lever i området og det er viktig at vi viser tilhørighet også gjennom ulike samarbeid, gaver og ikke minst sponsorater. Som en del av dette er vi stolte sponsorer til Strømmen Glimt i Arendal
Aktiv

Kjøpe eller selge bolig?

I Arendal er vi samlokaliserte med Aktiv. Snakk med oss i banken eller Aktiv direkte så hjelper vi deg raskt og enkelt med det du måtte trenge på boligfronten.