Arendalsteamet

Din egen personlige og lokale rådgiver i Arendal.

Snakk med Caroline og Kent på kontoret i Arendal.

På vårt kontor i Arendal møter du åpne dører og ekte mennesker med stort personlig engasjement. Med Caroline eller Kent som din personlige rådgiver vil du alltid kunne få hjelp - på mail, direkte på telefon eller ved å avtale et møte på vårt kontor i sentrum av Arendal.

Bli kjent med oss, så forstår du hva vi mener når vi sier - Gode råd gir bedre råd!

Trenger du flere gode grunner?

  • Et åpent kontor med åpningstider
  • Alt du trenger av bank- og forsikringsprodukter på ett sted
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • Lokal bank med lokalt engasjement og kjennskap
  • Konkurransedyktige betingelser
  • For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg gjennom hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg med å realisere dine planer, drømmer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og tilbyr personlig økonomisk rådgiving. 

 

Vi skal være en bank du kan stole på - i dag og i fremtiden!

 

Bygge hus eller bytte bolig?

Skal du bygge hus, kjøpe leilighet eller bytte bolig til noe som passer for fremtiden?

Nå tilbyr vi gratis etablering og flytting av ditt boliglån til oss. 

Arendal

5 år med gode relasjoner i Arendal

1. juni feiret vi 5 år i Arendal. Oddvar har vært med hele veien, noe vi er takknemlige for. Vi dro derfor hjem til han med en blomst og gave. 

«Jeg er storfornøyd med å være kunde i Skagerrak Sparebank. Her blir man tatt imot med ett smil. Banken er tilgjengelig, gir god oppfølging og gode råd. Jeg anbefaler banken på det varmeste» - Oddvar Gundersen.

Vil du bli en del av teamet i Arendal?

Vi er på utkikk etter to rådgivere til vårt kontor i Arendal. Er du nyutdannet, eller har lang erfaring fra bank og/eller forsikring? Har du lokal tilknytning til Arendal og omegn? Send oss en søknad i dag.

Her finner du oss i Arendal

Skagerrak Sparebank holder til i Arendal Sentrum. Det er veldig lett å finne oss. Vi er samlokalisert med Aktiv Eiendomsmegling i Vestregate 2.
Arendalsteamet

Stolte sponsorer til Strømmen Glimt i Arendal

Skagerrak Sparebank har lokal tilhørighet i Arendal. Vi ansatte bor, jobber og lever i området og det er viktig at vi viser tilhørighet også gjennom ulike samarbeid, gaver og ikke minst sponsorater. Som en del av dette er vi stolte sponsorer til Strømmen Glimt i Arendal
Aktiv

Kjøpe eller selge bolig?

I Arendal er vi samlokaliserte med Aktiv. Snakk med oss i banken eller Aktiv direkte så hjelper vi deg raskt og enkelt med det du måtte trenge på boligfronten.