Ahmed 2
Ahmed Chaer utenfor det som blir det nye lokalkontoret til Skagerrak Sparebank i Porsgrunn. Foreløpig er det en byggeplass, men det skal blir kjempefint, sier Ahmed. En hyggelig mann, lokalt forankret - akkurat som banken.

Nå blir vi enda mer tilgjengelige for våre kunder i Porsgrunn.

Vi åpner for å være nærmere dagens og nye kunder i Porsgrunn. Et kontor med åpne dører og ekte mennesker.

Skagerrak Sparebank åpner i løpet av første kvartal 2024 et lokalkontor på Kammerherreløkka i Porsgrunn. Selve navet i byen ved hovedfartsårene, bussterminalen, togstasjonen, parkeringsmuligheter og kort avstand til byens sentrale muligheter.

Vi i Skagerrak Sparebank har drevet lokalbank siden 1849. En solid sparebank med dype røtter i Telemark og en fremoverlent lokalbank. 

Nå gleder vi oss til å etablere kontor i Porsgrunn. Fra vårt nye administrasjonskontor, åpner vi en filial med mål om å være en ledende lokalbank. Hos oss skal du møte åpne dører og ekte mennesker innenfor dørene. Det er slik vi ønsker at lokalbanken skal være. Åpen, tilgjengelig og personlig. Det sier Ahmed Chaer som er Banksjef PM i den nye banken i Porsgrunn.

Skagerrak Sparebank Porsgrunn1

Hos oss kommer du til åpne dører

På vårt kontor i Porsgrunn møter du ekte mennesker med stort personlig engasjement.
Som en engasjert og tilgjengelig lokalbank med stor vekt på personlig rådgivning, vil døren være åpen for nye og eksisterende kunder. Våre ansatte står klare med sin kompetanse og personlig oppfølging. Hos oss vil du alltid kunne få hjelp - på mail, direkte på telefon eller ved å avtale et møte på vårt kontor på Kammerherreløkka. Bli kjent med oss, så forstår du hva vi mener når vi sier - Gode råd gir bedre råd!

Trenger du flere gode grunner?

  • Et rådgivningskontor hvor du kan booke møter med din personlige rådgiver
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • Lokal bank med lokalt engasjement og kjennskap
  • Konkurransedyktige betingelser
  • For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg gjennom hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg med å realisere dine planer, drømmer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og tilbyr personlig økonomisk rådgiving. 

 

Vi skal være en bank du kan stole på - i dag og i fremtiden!

 

Skagerrak Sparebank i Porsgrunn

Her finner du oss i Porsgrunn

Skagerrak Sparebank i Porsgrunn finner du på Kammerherreløkka 5. Sentralt plassert ved siden av Comfort Hotell, bussterminalen og togstasjonen. Det er parkeringsplasser enten i kjelleren på bygget, på Gamle Urædd eller i bygatene rundt. Så her er det kort vei til alt.
Pors

Stolte partnere i Porsgrunn

Skagerrak Sparebank har lokal tilhørighet i Porsgrunn. Vi ansatte bor, jobber og lever i området og det er viktig at vi viser tilhørighet også gjennom ulike samarbeid, gaver og ikke minst sponsorater. Som en del av dette er vi for eksempel stolte sponsorer til Pors.
Aktiv Eiendomsmegler

Kjøpe eller selge bolig?

I Porsgrunn er vi samlokalisert med Aktiv Eiendomsmegling. Det betyr at du har veldig kort vei til til det du måtte lure på om kjøp og salg av bolig.