Rådgiver personmarked Porsgrunn

Skagerrak Sparebank åpner kontor sentralt i Porsgrunn

Skagerrak Sparebank fusjonerer med Larvikbanken og Andebu Sparebank. Vi vil ha 150 dedikerte ansatte og en forretningskapital på 35 mrd. Vi etablerer hovedkontor i Porsgrunn og vi søker en erfaren rådgiver til å være med og bygge kontoret.

I den forbindelse ønsker banken også å åpne for kundene på samme sted, og etablerer i den forbindelse et nytt lokalkontor med bank og eiendomsmegling på Kammerherreløkka i Porsgrunn.

Vi søker etter en erfaren kunderådgiver som vil være med på laget og bidra til å bygge det nye kontoret sammen med oss. Du vil jobbe hos en bank som fortsatt har stor tro på lokalbankens nærhet, tilgjengelighet og personlig rådgivning.

Bli med på laget og bidra til å bygge det nye kontoret sammen med oss

Erfaren rådgiver personmarked Porsgrunn

Vil du være med på laget kan vi tilby;

 • Muligheten til å at DU kan være med å skape noe nytt sammen med den lokale banksjefen. Det handler blant annet om å påvirke veksten til kontoret, ivareta bankens verdier og nå mål.
 • DU får ansvar for å forvalte og utvikle egen kundeportefølje
 • DU får muligheter til å bidra til ytterligere vekst og utvikling for det lokalsamfunnet du bor i
 • DU kan sette ditt preg på og sikre gode kundeopplevelser som en personlig rådgiver for kundene
 • Hva tenker DU om å jobbe i en bank med korte beslutningsveier og lokale fullmakter?
 • DU får muligheter til å påvirke teamutviklingen og arbeidsmiljøet i stor grad
 • DU vil få konkurransedyktige betingelser og en god «ansattpakke» i forhold til relevante kvalifikasjoner og erfaring

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

 • Høyere relevant utdanning
 • Erfaring fra bank eller finansinstitusjon og autorisasjon innenfor kreditt
 • Gode analytiske evner
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
 • Selvstendig og målrettet
 • Inngående kjennskap til Porsgrunnsmarkedet

Personlig profil:

Skagerrak Sparebank er opptatt av kundeomsorg. Dette prioriterer vi sterkt gjennom å være tilgjengelige, personlige og relasjonsbyggende. Vi går den ekstra mila for kundene, og sørger for at de får en helhetlig økonomisk rådgivning. Vi søker derfor deg som er fremoverlent, offensiv og har en tillitsskapende og troverdig fremtreden. Du er erfaren innen faget, har struktur i arbeidet, er løsningsorientert og er en god lagspiller. En forutsetning er at du liker kontakt med kunder, og ønsker å være en god samarbeidspartner for dem.

Om stillingen

Søknadsfrist:      7. januar 2024
Arbeidsplass:     Porsgrunn
Oppstart:            Etter avtale
Tittel:                   Rådgiver personmarked
Stilling:                Fulltid, fast
Stillinger:            1

Kontakt oss

Finn.no

Søk på stillingen på Finn.no

Vi søker etter en erfaren kunderådgiver som vil være med på laget og bidra til å bygge det nye kontoret sammen med oss. Er du  med oss på veien videre?
Logo

Om Skagerrak Sparebank

Skagerrak Sparebank er en lokal sparebank i sterk vekst. Med røtter som går 175 år tilbake har vi fokus på de menneskene og bedriftene som ligger i vår region. Det betyr lokale og tilgjengelige avdelinger, ekte lokale ansatte med lokal forankring og kjennskap, lokale beslutninger og lokal tilstedeværelse i arrangement, lag og foreninger.
Skagerrak Sparebank 3 sjefer

Skagerrak Sparebank vokser

1. feb. 2024 fusjonerer Skagerrak Sparebank med Larvikbanken og Andebu Sparebank. Vi fokuserer  på lokal forankring, lokale beslutninger og lokalt ansatte slik at vi kan utgjøre en forskjell for vårt nærområde. 
Trivsel på arbeidsplassen

Trivsel på arbeidsplassen

Trivsel står i fokus hos oss. Både faglig, men kanskje enda viktigere på det medmenneskelige plan. Som ansatt hos oss har du en rekke fordeler som mange trivelige kollegaer, lån, forsikringer, kursing,  bedriftshelsetjeneste, utleie av hytte/leiligheter, bedriftsidrettslag, internarrangement og turer - for å nevne noe.
Mangfold og ansatte inennfor ESG

Bærekraft er å se hverandre

Vi er beviste på at det er forskjell på hva vi sier og hva vi gjør. Derfor jobber vi hele tiden med opplæring, bevisstgjøring og involvering rundt ESG internt i banken.

Leder i Skagerrak Sparebank

Visjon, verdier og kundeløfte

Skagerrak Sparebank er en tilgjengelig, personlig og lokal sparebank. Det forventes og kreves mye av oss som medarbeidere i banken. Hva skal vi skape - og hvordan skal vi gjøre det?