En rådgiver som kjenner deg

Du får personlig oppfølging fra en rådgiver som kjenner deg. Rådgiveren kjenner til både kundeforholdet ditt i banken, og mennesket bak tallene. Det gjør at du får en nær og personlig rådgivning – tilpasset dine behov og livssituasjon.

Viktig støttespiller

Banken er din viktigste støttespiller når du skal kjøpe bolig, og kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Hos oss er det ofte kortere vei mellom rådgiver og endelig beslutningsmyndighet – noe som kan gjøre prosessen raskere og mer smidig enn hos større banker.

Det er også en trygghet å vite at det bare er å stikke innom banken for en prat og en kaffekopp, eller slå på tråden til rådgiveren din, dersom du lurer på noe.

Hjelp til å sette opp en økonomiplan

Rådgiveren din tilstreber alltid å finne gode, økonomiske løsninger for deg. Basert på en helhetsvurdering av privatøkonomien din, setter rådgiveren opp en låneramme og gir deg gjerne tips og råd for en sunn boligøkonomi.

Husk også at du enkelt kan søke om finansieringsbevis i banken, eller sjekke lånekalkulatoren – som hjelper deg å se hvor mye du kan låne, og hvor mye du kan forvente i renter og avdrag.

Har du spørsmål om boligkjøp, eller ønsker du å søke boliglån?

Kontakt oss. Vi hjelper deg gjerne!