Hopp til innholdet
gutt med snowboard foran skibakke
Vinner av talentprisen 2023, Niklas Sukke

Tips oss om talenter

I august i år skal Skagerrak Sparebank dele ut sin talentpris til et ungt talent innen idrett, kunst eller kultur i Andebu. Vi belønner alle som sender inn forslag på kandidater.

Talentprisen består av et stipend på 20.000 kroner og deles ut på Hælja Hime 23. august. Prisen skal deles ut til et talent som er fra, er bosatt i eller er tilsluttet lag/forening i Andebu, Høyjord eller Kodal.

Fjorårets vinner på snowboard
Den første som mottok talentprisen var Mathias Gran i 2013. 23-åringen fra Høyjord fikk prisen for sitt talent innen klassisk musikk. Siden har prisen gått til talenter innen film, dans, sang, musikk, skuespill og en rekke idrettsgrener. I fjor var det Niklas Sukke som fikk prisen for fremragende internasjonale prestasjoner på snowboard.

15-25 år
I retningslinjene for prisen heter det at utøverens prestasjoner bør skille seg klart fra det vanlige nivået i distriktet, og ha utsikter til å nå et enda høyere nivå. Prisen skal deles ut til utøvere i alderen 15-25 år og prispengene skal fortrinnsvis gå til å videreutvikle talentet.

Juryen består av representanter fra bygdas ungdoms- og idrettslag, nærmiljøutvalget og banken. Forslag til kandidater sendes til oss på oha@skagerraksparebank.no innen.9. august. Alle forslag belønnes med flakslodd.