Hopp til innholdet
Storfamilie på stranden

Juridiske tjenester
  • Enkelt og selvbetjent
  • Alt kvalitetssikres av advokat
  • Kvalitet til lav pris

Juridiske tjenester - enkelt og trygt for deg

Sammen med vår partner Justify er det enkelt og rimelig å opprette og vedlikeholde viktige juridiske avtaler som samboerkontrakt, fremtidsfullmakt og testament. Alt gjøres digitalt og kvalitetssikres av advokat.

Sammen med Justify gjør vi det enkelt og rimelig å få på plass juridiske dokumenter for deg. Gjennom selvbetjent løsning, kan du enkelt sette opp fremtidsfullmakt, testament og samboerkontrakt. Alt sikret av advokater. Enkelt og trygt for deg. 

Tjenesten leveres av Justify AS

For henvendelser og support, ta kontakt med Justify

Våre juridiske tjenester

Aktuelt om juridiske tjenester

Spørsmål og svar om Justify

Vår partner Justify hjelper deg med juridiske tjenester. Justify er en fullverdig digital advokattjeneste som er utviklet av advokater.

Med Justify kan du sette opp trygge avtaler som blir kvalitetssikret av advokater. Du får veiledning underveis og vil få skreddersydd dokumenter tilpasset dine preferanser og din livssituasjon. Justify vil gi deg beskjed ved endringer i lovverket som vil ha betydning for deg. Gjennom selvbetjent løsning, kan du enkelt sette opp fremtidsfullmakt, testament og samboerkontrakt. Enkelt og trygt for deg. 

Justify har utviklet en tjeneste som hjelper deg å kartlegge en stor del av situasjonen din selv. Tiden til advokatene i Justify kan derfor brukes til juridisk kvalitetssjekk av sluttproduktet, i stedet for å innhente detaljer rundt din situasjon og skrive dokumenter.
  • Med Justify kan du enkelt kartlegge din situasjon ved å svare på noen spørsmål. Du får veiledning underveis med et språk som er lett å forstå. Justify tilpasser innhold i dokumentene tilpasset dine preferanser og din livssituasjon.
  • Justify vil varsle deg ved endringer i lovverket som vil ha betydning for deg.
  • Du vil få mulighet til å kommunisere digitalt med Justify sine advokater dersom du har spørsmål knyttet til arv, testament eller samboerforhold.
  • På Min side vil du ha tilgang til å kunne se dine dokumenter og gjøre endringer og tilpasninger ved behov.
Skjermbilde av behovskartlegger

Usikker på hva du trenger?

Svar på noen enkle spørsmål i behovskartleggeren og finn ut hvilke produkt som er mest aktuelle for deg.