Hopp til innholdet
Ungt par sitter ved kjøkkenbordet og går gjennom regningsbunken.

Refinansiering uten sikkerhet
  • Samle alle usikrede lån og kredittkort på ett sted
  • Få lavere rente og færre gebyrer
  • Få full oversikt og kontroll i mobil- og nettbanken

Refinansiering av forbrukslån og kredittkort

Har du gjeld her og der er det lurt å samle alt til et større lån hos oss. 

Tre gode grunner for å søke om refinansiering:

  • Ved å bake inn flere kredittkort og ulike smålån i ett større forbrukslån får du lavere rentekostnader og færre gebyrer. Du får én månedlig faktura å forholde deg til og en fast nedbetalingsplan. 
  • I tillegg får du enklere og mer oversiktlig økonomi, mindre bekymringer, samt full kontroll over lånet i mobil- og nettbanken.
  • Sist men ikke minst, får du god rådgiving underveis og vi kan hjelpe deg når du trenger det. 

Priseksempel forbrukslån og refinansiering:

90 000 kr over 3 år, nom. rente 11,14 %, eff. rente 13,32 %, etabl. gebyr 650 kr, mnd. gebyr 40 kr, totalt 108 500 kr.

Sjekk prislisten og avtalevilkårene for mer informasjon.
Kundeservice, rådgiver med headset

Snakk med oss om refinansiering 

La din rådgiver sende inn en søknad om refinansiering av usikret gjeld for deg. Da får du maks 11 % rente på refinansieringslånet. Kampanjen varer ut september.

Spørsmål og svar om refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering ved hjelp av et forbrukslån betyr at du tar opp et nytt usikret lån for å betale ned eksisterende gjeld fra f. eks flere andre usikrede lån eller kredittkort, som kan ha høyere renter og gebyrer. På denne måten får du lavere månedlige kostnader og bedre oversikt og kontroll over gjelden din.

Her kan du lese mer om hva et forbrukslån er.
Ved å refinansiere kan du samle flere forbrukslån og kredittkortgjeld til ett lån med bedre vilkår. På denne måten får du lavere gebyr- og rentekostnader, en enklere faktura å forholde deg til og bedre oversikt over din økonomi.
Du må være over 18 år  for å kunne søke om refinansiering. I prinsippet kan alle som har eksisterende gjeld, som smålån eller kredittkortgjeld, søke om refinansiering. Sjansene for å få innvilget søknaden øker dersom du har stabil inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

Du kan sende en uforpliktende lånesøknad digitalt eller ta kontakt med oss for en rådgiverprat. Får du søknaden innvilget kan du signere lånedokumentene elektronisk med BankID. Lånet vil normalt utbetales innen 1 virkedag. I noen tilfeller trenger vi å innhente flere opplysninger fra dine kreditorer og utbetaling kan først skje etter noen få virkedager.
Under søknadsprosessen blir det foretatt en kredittvurdering basert på din økonomi. På bakgrunn av denne fastsetter vi renten vi kan tilby deg og vurderer din evne til å tilbakebetale lånet. Under kredittvurderingen ser vi blant annet på din inntekt, gjeld, betalingshistorikk, og ansettelsesforhold.
Hos oss får du en individuell rente på lånet tilpasset den helhetlige vurderingen av din økonomi. I tillegg får du et etableringsgebyr på 650 kr og et termingebyr på 40 kr. Disse kostnadene er inkludert i den effektive rentesatsen på lånet.

Flere muligheter for refinansiering