Hopp til innholdet
En eldre bonde med et bredt smil, kledd i hvitt t-skjorte og overalls, står i et stort, åpent grønt felt. Han har på seg en flat cap og ser glad ut mot kameraet på en solrik dag.

Bondens ulykkesforsikring
  • Enkel forsikring som er særlig gunstig for hele familien
  • Kan gjelde for både bonde og ektefelle/samboer i tillegg til barn og fosterbarn
  • Gjelder for alle hjemmeboende barn under 20 år

Hva er bondens ulykkesforsikring?

Få trygghet i hverdagen for deg og familien din. Med Bondens ulykkesforsikring får du økonomisk støtte om det skjer ulykker, både hjemme og på jobb.

Dette dekker forsikringen

Skader på deg selv   √
Skader på familien din   √
Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer - vi er her for å hjelpe deg!
Opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår(PDF).

Spørsmål og svar om bondens ulykkesforsikring

Bondens ulykkesforsikring gir deg økonomisk støtte hvis du får en ulykkesskade. Den dekker behandlingsutgifter og gir erstatning ved varig medisinsk invaliditet. Perfekt for å sikre både deg og familiens økonomi.
Ja, absolutt. Uansett hvor du er i verden, gir Bondens ulykkesforsikring deg trygghet. Forsikringen gjelder globalt, men husk på at opphold utenfor Norden over 12 måneder har spesielle regler.
Forsikringen hjelper deg ved å dekke utgifter til behandling etter en ulykke. For tap av inntekt, kan det være lurt å se på vår andre forsikringer som kan dekke dette spesifikke behovet.
Det betyr enhver varig fysisk eller psykisk skade du måtte få som følge av en ulykke, uavhengig av yrke eller hobbyer. Erstatningen tilpasses graden av invaliditet.
Det er enkelt å melde en skade. Bare meld skade digitalt på nettsidene våre eller ring kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra du melder skaden til du får utbetalingen.

Snakk med en av våre rådgivere om bondens ulykkesforsikring